Matkurs med Thomas og Jane!

Bli med på vegansk kokkekurs med matbloggerne Thomas Hvål Olsen fra Veganmannen.no og Jane H. Johansen fra VeganMisjonen.com. 

 

Vi holder to kurs lørdag 8. april 2017:
Kurs nummer 1: 11.00-14.00
Kurs nummer 2: 15.30-18.30
Kursene er identiske og vi har begrenset med plasser.
Pris: 1.050,-

Påmelding:
For å melde deg på sender du en e-post til veganmannen@gmail.com med hvilket kurs man vil være med på. Man må også sette over kursavgiften til konto nr: 1204.39.44310. Merk betalingen med navnet ditt.

Thomas og Jane lager all maten og etterpå spiser vi lunsj sammen, før vi får en omvisning i det unike naturhuset med Ingrid Marie og Benjamin som har bygget huset. Vi skal lage masse godt :) 

Hvem passer kurset for:
Dette kurset passer for både nybegynnere som vil lære mer om vegansk matlaging, og også for de som lager mye plantebasert mat allerede men vil ha mer inspirasjon. Uansett kosthold er du hjertelig velkommen!

Om kursholderne:
Thomas og Jane driver bloggene Veganmannen.no og Veganmisjonen.com og er engasjerte pådrivere for veganmat i Norge. De har tidligere holdt kokkekurs på ulike festivaler, laget mat på God Morgen Norge og arrangerer jevnlig veganske kokkekurs rundt om i Norge med ulike sesongbaserte temaer.

Les mer og se bilder fra forrige kurs de holdt i Bodø her.

 

Velkommen! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits