Hvordan og når skjedde det?

I dag fikk jeg et spørsmål som skapte inspirasjon til å svare. 

Hvordan og når skjedde det at du og Benjamin bare forstod at dere går fullt inn? å følge hjertet...?


Paprikaspirer fra da vi leste The ringing cedars of Russia 


Det skjedde noe rundt den tiden da Aron (som nå er 7) ble født. Vi leste hele den russiske bokserien The ringing Cedars of Russia. En dyp inspirasjon ble vekket i oss begge. Det var en prosess, som gradvis skjedde.

Vi sluttet å spise kjøtt i denne tiden. Et av våre beste valg noensinne.

Vi begynte å dyrke vår egen mat. Et av våre beste valg noensinne.

Vi begynte å forske på naturlig byggeteknikk. Et av våre beste valg noensinne. 

 

Aron ble født hjemme, nesten uten smerter og i dyp glede og ro. Etter å ha vært gjennom to barnefødsler på sykehus av en litt annen karakter skjedde det noe med meg. Jeg følte meg endret, styrket - empowered.

Snøballen rullet videre, fortere, den var tyngre og større nå.


Gabriel 2,5 år i 2009

Gravid med Aron sommeren 2009
 

Benjamin og jeg har alltid lest de samme bøkene og artiklene samtidig, og diskutert dem underveis.

Det har ført til at grunnlaget for interesante samtaler som fører oss noe sted er større. Prosessen blir mer lik og mer givende når vi deler den.

Etter at Aron kom til verden, begynte vi å følge Lilou Mace på youtube. Hun har intervjuet 1000vis av banebrytere, ildsjeler, forfattere, forskere innen the new science, det alternative, følelsesmestring osv. Hun snakket med folk som forsker på hjertets elektromagnetiske felt. Vi leste bøker om hjertets intelligens. Hjertet oppfatter signaler før hjernen. Til og med før vi har sett noe med øynene, vet hjertet, og det kan måles. 

It's the time of the heart, sa Lilou.

Hun snakket direkte til mitt hjerte. Jeg hadde følt dette lenge. Og det sto klart for meg, det ER HJERTETS TIDSALDER. Bekfreftelse på bekreftelse, tegn på tegn. Dette er veien å gå. Det gikk ikke an å være uenig. Noe bare ER sant. I hjertet! 

Vi var (og er) dedikerte utøvere av den eldgamle healingmetoden Ho'oponopono. Både Benjamin og jeg har praktisert Ho'oponopono i 10 år nå.

Det vil si at vi kontinuerlig renser bort begrensninger, hindringer, minner som blokkerer. Dette ved hjelp av mantraer og overgivelsen til fullstendig ansvar for egen følelser og opplevelser. Det som får plass når gammelt grums (som kan ligge lagret i cellene fra generasjoner tilbake) forsvinner, er inspirasjon. 

Divine Inspiration. 

Den stemmen som ønsker kjærlighet, framgang og frihet for mennesker. Den som alltid hvisker oss i øret. Som vil hjelpe oss til å ta ansvar for vår egen lykke. Den kan vi ikke høre gjennom støyet alle de oppsamlede drama- og fryktbaserte tankene, minnene og programmene skaper. 

Men når dette støyet opphører eller skrus ned, hører vi inspirasjonen. Man bare vet hvilken vei man skal gå. Kraften som trekker en i den retningen man må gå er så sterk, og den kjennes så sann og ren at å kjempe imot blir et ikke-tema. 

 Cedersmykke fra Russland

Det var slik inspirasjonen til etternavnet vårt kom. Navnet representerte valget om hvordan leve resten av dette jordiske livet. Hvilke spor vi ville etterlate. 

Hjertefølger. 

Det var mange grunner til at vi følte oss dypt inspirert til å ta navnet. Og navnet rommer oss vel. Vi har forpliktet oss til å leve etter Hjertestemmen, som er den mest intelligente stemmen. Den eneste riktige å følge om vi vil leve ut vårt potensial, holistisk sett. 

Å ta valg fra Hjertet er ikke nødvendigvis enkelt. Det innebærer ofte mye innsats over tid, både indre arbeid og fysisk arbeid. 

Men på sikt er det givende og meningsfylt. De gode valgene blir tatt. Forå være litt metaforisk: De valgene

som gir oss sunne og solmodne frukter, istede for sprøytede frukter som er plukket umodne og har modnet i en eske i butikken. 

Jeg er overbevist om at de andre der ute som følger denne inspirasjonen og gjør det de er skapt for å gjøre har så mye å gi meg. Jeg har lært mye gjennom for eksempel Lilou's arbeid. Jeg lærer og får litt fra hver enkelt hun intervjuer. Suger det til meg og plukker ut det jeg liker, lar resten gå (i fred). Jeg tror at alt har sin plass, alt har sin tid, og at alle har sin vei og gå. Min måte å se verden på og å takle motgang på er ikke rett for alle. Jeg vet ingenting om fremmedes prosesser, men jeg vet at alle har sine egne. Selv plukker jeg det som resonnerer for meg, fra mange ulike lærere og kilder til inspirasjon. Og jeg endrer meg hele tiden. Oppfatning, forståelse, perspektiv. Alt er ok. Hjertefreden kommer fra å ikke blande meg opp i andres prosesser, og la andre få ha sine oppfatninger i fred. Jeg kan godt være uenig, men jeg trenger ikke bli opprørt - det er alltid mitt valg å la meg opprøre. Om jeg skulle la meg provosere hele tiden ville hverdagen vært sur og kjip. Jeg prøver å slappe av og ikke ta meg selv så alvorlig. Det er trygt å dele kjempepersonlige ting. Jeg blir ikke ødelagt av det. Det er trygt å oppleve svik og smerte. Jeg er uansett en av de priviligerte. Alt er vel, lytt til den aller innerste stemmen ♥

Stay Blessed ♥

4 kommentarer

Ida

14.01.2017 kl.13:39

Tusen takk for den beste hjertefreden jeg har følt på lenge <3

Jennifer Gray

18.01.2017 kl.12:01

How much did it cost to build the whole house and the geodesic dome, including all installations..please?

06.02.2017 kl.08:54

Друг, не читай звенящие кедры России. Это секта. Друг Yura из России.

Renata

05.05.2017 kl.21:34

Wow! Dette var vakkert å lese! Tusen takk! ♥

Skriv en ny kommentar

hits