8 måneder med Alvin Angel

Se på denne søte gutten! Vår vakre Alvinengel er blitt hele 8 måneder! Og jeg ser jo at jeg ikke akkurat har blogga mye siden han ble født. Sorry ;-)

Det har vært så stort å få lov til å bli mamma en gang til, her i naturhuset som jeg har vært med på å skape. Se ham utforske hver krik og krok av huset. Domen er favorittstedet! Alle de lecakulene og plantene! Det er et drømmeunivers for en liten mann på oppdagelsesferd.  

Alvin krabber og reiser seg, går oppreist rundt bordet, klatrer i trappa (så nå må vi lage en grind). Her er trappa! Med en stor plate foran hullet ned i kjelleren. Kanskje ikke så pent, men hull ned i kjelleren kan man ikke ha med en krabbe i hus. Trappa skal fortsette ned i kjelleren, men her går det ikke så veldig fort framover ;) Hva syns dere, er ikke dette er råkul trapp? Benja the Man, hva han ikke kan?


Senga ble midlertidig senka til Alvin-vennlig høyde. Vi låner tante Sandra og onkel OMs seng for å amme :)


Alvin er nå 8 mnd, og vi har aldri kjøpt klær til ham! Arveklær og utstyr strømmer på fra alle kanter. Det er bare helt fantastisk. Jeg sender klær avgårde, og får nye inn. Er bare en del av flyten av ting i verden. Jeg har fått låne masse bæretøy fra tre forskjellige Gudinnemødre. Det eneste jeg har kjøpt til Alvin er 3 tøybleier og en Tula bæresele. Vi har ikke brukt en eneste engangsbleie, kun tøy. Så han er en miljøvennlig baby, haha! 
 


Ammesmykket på bildet er fra Kangaroo Care. Det fikk jeg i gave, og er veldig fornøyd med det. Lagd i sterke, økologiske materialer, som tåler å bli dratt og bitt i av små hender og tenner. Anbefales som barselgave!
 


Nå er det offisielt sommer i domen!


Utsikt fra Gabriels rom


Kveldshygge i domen 

 


 

Kanskje blogger jeg litt mer enn fire ganger de neste åtte månedene! Men kan ikke love noe :p

 

Kjærleik, lys, glitter, stas og fjas fra Naturhuset!  

4 kommentarer

Pernille

07.05.2016 kl.21:39

Mange fine bilder :)

Frida Øvre Børresen

20.08.2016 kl.11:21

Du er sånn en stor inspirasjon for meg, og det er med stor glede jeg leser det du skriver og ser bilder av deg og din nydelige familie, hus og hjem! Det gir meg håp og drømmer om hva som er mulig å få til :) alt det du og dere får til er virkelig imponerende, og tilværelsen virker så harmonisk og god! Noe å strekke seg etter! :) håper jeg en gang får mulighet til å se stedet og være med på kurs av noe slag! Jeg har aldri vært på Sandhornøy, men har mitt opphav på mors side i Steigen, og mye slekt i Bodø! Jeg har en datter som er ca en mnd eldre enn Alvin :) hva slags tøybleier og oppbygning av lag innerst til ytterst bruker du på ham? Jeg er klar for å gå over til tøybleier først nå, og er i gang med å skaffe mye brukt og litt nytt :)

Mvh Frida Børresen

Trine Gundersen

11.09.2016 kl.12:50

Hei! Såg i går kveld opptak av drømmehjem! 😃 Må bærre sei at både du og søstra di har fantastisk flotte hus ❤️ Tenk og vær så heldig å ha muligheten tell å bo sånn ❤️

Minstemann dåkkers e en skjønn liten gutt ☺️ Itje ulik sin morfar 😃Lykke tell videre ❤️☺️

Camille

06.01.2017 kl.14:51

I've just discovered your blog through an article of you posted today on https://mrmondialisation.org/cette-famille-vit-dans-un-dome-geodesique/?utm_source=actus_lilo

I love your way of life and thinking and your house is amazing. My husband and I also want to leave our house for an ecologic one.

Thank you for making this world so clean and healthy and happy new year to your beautiful family!

Camille from France

Skriv en ny kommentar

hits