Yoga retreat med Trine Berge

Yoga og meditasjonsretreat med Trine Berge i naturhuset,

24-26 juni 2016

 

Vi mennesker glemmer ofte at vi er natur. Denne helgen får vi mulighet å leve nært med naturen og kjenne mer på samspillet. Og hvordan vi næres og får mer tilstedeværelse når vi er mer i takt med vår egen natur, kraft og hjerte. 
Gjennom yoga, meditasjon, naturlig plantebasert mat og ikke minst den herlige naturen du finner her på Sandhornøya, kan vi finne tilbake til roen og nærvær til oss selv og livet, et sted hvor også våre egentlige behov og drømmer kan få næring!

 

Trine Berge, rawfoodkokk, velvære coach og kundalini yogalærer har gitt ut flere bøker om helse og sunn livsstil i Norge.Trine har 20 års erfaring med kosthold, detox, meditasjon og yoga. Foruten å skrive til daglig på Superdamebloggen er Trine kjent for sine inspirerende kurs, retreats og foredrag om hvordan du vitaliserer deg gjennom en sunn og helhetlig livsstil med plantebasert mat og yoga.


"Mitt fokus er at helse skal også være gøy, gi deg velvære, overskudd og energi til å skape det livet du drømmer om. Som yogalærer ønsker jeg å fasilitere timer hvor du lettere kan nå inn til kjernen av deg selv, kjenne nærværet til deg selv og livet. Og gjennom det skape transformasjoner og erkjennelser som realiserer dine potensialer."

 

Kundalini Yoga Kalles "Yoga of Awareness" og er et dynamisk og kraftig verktøy for kropp og sinn. I hovedsak kan man si at kundalini yoga jobber med å aktivere bevissthet og prana (livsenergi) gjennom pust, fysiske øvelser, meditasjon og mantra. Denne yogaformen skiller seg ganske ut fra annen yoga og må bare prøves ut! I kundalini yoga jobber vi mer konkret og direkte på nervesystemet og bevissthet.

 

DU TRENGER IKKE Å VÆRE ERFAREN YOGAUTØVER, AKROBAT ELLER "YOGAMYK"! OG DU KAN VÆRE BÅDE NYBEGYNNER OG ERFAREN! VI MODIFISERER OG LEGGER TILRETTE. 

 

Det blir yoga og meditasjon daglig med Trine, veganske måltider i naturhuset og rom for ro og stillhet, eller gode samtaler og samvær med de andre. 
Det blir også en intim minikonsert med Sophie Kvam.
Vi starter kl 12 fredag med lunch, før du får tid til å komme på plass på stedet før første yogaøkt. 
Helgen avsluttes med en bedre middag søndag kl 16.30. 

 

Pris kr 4000,- inkl overnatting og alle måltider.

Påmelding til ingridmarie@live.com 

"if you are happy, happiness will come to you. Because happiness wants to go where happiness is"

- Yogi Bhajan

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits