Første 1. søndag i advent i naturhuset

Snart har vi bodd her i ett år.  Det er rart og spesielt å tenkte på. Å våkne opp her 1. søndag i advent, på Arons 5årsdag var stemningsfylt og fint. Vi flyttet inn 8 desember for snart ett år siden. Den siste uka jobbet vi hardt med å ferdigstille naturhuset og tømme vårt daværende hjem. Adventspynt, lukten og forberedelsene vekker disse minnene så sterkt til live igjen. Jeg kjenner hvor dypt takknemlig jeg er over at vi har fått dette til, over at vi har følt Inspirasjonen og gått løpet gjennom. Over å få sitte i ro ig se på verket vårt. Et så personlig hjem er en stor velsignelse. Nå sitter jeg i en varm og stemningsfull stue pyntet i mørkelilla, og kjenner lukta fra en svibel mens jeg drikker økologisk jule-te og skriver dette. Vi har spist koselig frokost sammen og feira barnebursdag, og nå er Benjamin og Hjertekidsa på tradisjonelt bygdejulebord. Jeg tok med fri. Alenetid. Det er noe av det mest verdifulle jeg har, tiden med meg selv. Jeg elsker mitt eget selskap. 


Domen på kveldstid med julebelysning på innsiden 

 

Vegansk økologisk barnebursdag :)

 

Desember er min favorittmåned. Har alltid elsket advents- og juletiden. Denne blir ekstra spesiell, det er den første hele adventen i vårt eget Space of Love og jeg har tatt fri fra fra sykepleierjobben. Tiden var kommet for å nære andre deler av livet med større oppmerksomhet og kjærlighet. 

 

 

Blessings ♥


3 kommentarer

Madeleine

30.11.2014 kl.19:47

wow, så utrolig fint dere har det! det drivhuset fanget min oppmerksomhet mned en gang! så vakkert med den belysningen ^^ Ha en fin kveld! =)

Naviana

30.11.2014 kl.21:10

Ønsker deg en magisk adventstid <3

30.11.2014 kl.21:25

Det ser så fint og koselig ut! Økologisk og vegansk bursdag, kan det bli bedre, hihi. Håper dere får en fin adventstid :)

Skriv en ny kommentar

hits