Do it anyway

             People are often unreasonable, irrational, and self-centered.  Forgive them anyway.

            If you are kind, people may accuse you of selfish, ulterior motives.  Be kind anyway.

            If you are successful, you will win some unfaithful friends and some genuine enemies.  Succeed anyway.

           If you are honest and sincere people may deceive you.  Be honest and sincere anyway.

            What you spend years creating, others could destroy overnight.  Create anyway.

            If you find serenity and happiness, some may be jealous.  Be happy anyway.

            The good you do today, will often be forgotten.  Do good anyway.

         Give the best you have, and it will never be enough.  Give your best anyway.

         In the final analysis, it is between you and God.  It was never between you and them anyway.

 


Å prøve å gjøre alle fornøyd og tilfredsstilt er en oppgave som garantert vil feile. Det er alltid noen som er uenig, noen som er sjalu, noen som er misfornøyd, noen som mener de har plikt eller rett til å prøve å endre din retning i livet. Noen som ødelegger, river ned, er triste og sinte og har indre misnøye og smerte som bare må gå ut over andre. Noen som mener at deres sannhet er den eneste virkelige i havet av sannheter der ute, og at det er deres oppgave å opplyse de uopplyste. De finnes. Noen ganger møter jeg på dem. Jeg gjør ikke det jeg gjør for å tilfredsstille andre. Jeg gjør det fordi det er rett for meg. Så jeg fortsetter å gjøre det jeg mener er godt, rett, vakkert, helbredende og oppløftende. Uansett, alltid. Så ærer jeg det Gudommelige i dem jeg møter på min ferd, og respekter deres oppfatninger og meninger og lar dem være i fred for mine meninger og oppfatninger med mindre de ber om dem. Alt jeg opplever og alle jeg møter har en rolle i mitt liv, og det er jeg takknemlig for.

Den største gaven jeg kan gi noen er min tid, for den er deler av mitt levde liv. Derfor bruker jeg tiden min på dem som gir meg mest glede og mening. Livet er verdifult, tiden min er dyrebar. Jeg elsker å tilbringe tid med de som er villige til å strekke seg og oppleve og føle mer. De som er nyskjerrige, ydmyke, lekne, uhøytidelige og åpne. Det finnes så mange av dem! Jeg kjenner så mange. Og møter stadig nye. Jeg har sagt nei til mennesker før, og vil gjøre det igjen. Oftere har jeg sagt ja til mennesker, og ofte vil jeg gjøre det igjen! 

Love your family, Choose your peers. 

Jeg stoler på livet. Det gir meg de møter og opplevelser jeg trenger. Jeg stoler også på meg selv. Jeg vet når det er på tide å være alene, være stille, lade opp og reflektere. Disse signalene tar jeg på alvor. Jeg vet også når tiden er inne for å være synlig, bli hørt, være sammen med andre, både gamle og nye venner, invitere mennesker inn og spre mitt budskap ut. Så ja. Jeg stoler virkelig på livet. Kjære du som leser dette, du kan oppnå mål, realisere drømmer, bryte mønstre, endre vaner, føle glede, akseptere ubehag når det kommer og gi slipp når tiden er inne. Men det finnes kun et virkelig øyeblikk: Nå. I går og i morgen er øyeblikk du ikke råder over. For å oppleve endring må vi starte her. Nå. Det starter med én ny tanke, deretter én ny handling. 

If not now, when? 

 

Blessings ♥ 

7 kommentarer

Stian

15.10.2014 kl.16:33

Det huset der er så fantastisk!

15.10.2014 kl.17:42

Atter en gang inspirerende ord . Følelsene, tankene og ikke minst styrken til å gjennomføre gjør ikke bare huset men hele hjertefølgeren fantastisk 😃

Mari

15.10.2014 kl.20:21

Kjempefint innlegg. For et nydelig hus! Håper det kommer mange flere sånne i fremtiden :)

16.10.2014 kl.19:24

Jeg. Elsker. Deg.

Du er et så fantastisk vakkert og inspirerende menneske! Og barna dine er og vakre, de har sikkert de reneste sjelene et barn kan ha :) Jeg håper virkelig at alt du gjør vil bli sittende igjen i barna dine slik at de blir like fantastiske mennesket og utretter like fantastiske ting som deg! Jeg følger med på bloggen din, og har nå omsider lært att du ikke blogger hver dag, men titter nå innom i ny og ne :)

Blessings til deg og!

Ingrid Marie

17.10.2014 kl.08:54

Fra dypet av mitt hjerte, TAKK <3

Nillo

16.11.2014 kl.09:50

Tack så hjärtinnerligt för tröst och inspiration. Jag behövde det. Sparar "Do it anyway" i mitt hjärta. Älskar ert hus. :)

Ingrid Marie

28.11.2014 kl.17:44

Nillo: Tusen takk for den fine tilbakemeldingen <3

Skriv en ny kommentar

hits