Veganmisjonen og Veganmannen holder kurs i naturhuset!Matbloggerne Thomas fra Veganmannen og Jane fra VeganMisjoneninviterer til unike veganske kokkekurs, for første gang i Bodø! 

Kurset holdes i naturskjønne omgivelser, i Naturhuset på Sandhornøya ved Bodø.

Vi holder et kurs lørdag og et søndag. 
Lørdag 2. august, kl. 12 ? 16
Søndag 3. august, kl. 11 - 15
Pris: 1.050,- 

Påmelding: 
For å melde seg på må man sende en e-post til veganmannen@gmail.com med hvilket kurs man vil være med på. Man må også sette over kursavgiften på 1.050 kroner til konto nr: 1204.39.44310. Merk betalingen med navnet ditt. 

Spesialtilbud! Meld deg på og betal innen 1. juli og få veganmisjonens kokebok helt gratis! (Verdi kr 200) Et eksklusivt tilbud kun denne helgen.http://veg-veg.no/butikk/kokebøker/veganmisjonen_kokebok

Hva skal vi lage: 
Vi starter med en deilig lunsj og viser hvordan man kan lage diverse pålegg, tofu scramble og nøttemelk. Så spiser vi lunsj sammen, før vi får en omvisning i det flotte naturhuset med Ingrid Marie som har bygget huset. 

I del to av kurset lager vi sommermat som passer til grillfest og andre sommerlige sammenkomster. Det blir forskjellig grillmat som burgere, potetsalat, soya steaks, dressinger og tilbehør, ferskpresset juice og sommerkake. Alt laget med kjærlighet og helt uten animalske ingredienser. Selvsagt skal vi spise alle godsakene til slutt, og det blir tid til å mingle med de andre som er med på kurset. 

Hvem passer kurset for: 
Dette kurset passer for både nybegynnere som vil lære mer om vegansk matlaging, og også de som lager mye vegansk mat allerede men vil ha mer inspirasjon. Uansett kosthold er du hjertelig velkommen! 

Om kursholderne: 
Thomas Olsen og Jane H. Johansen driver bloggene Veganmannen.no og Veganmisjonen.com og er engasjerte pådrivere for veganmat i Norge. Vi har tidligere holdt kokkekurs på ulike festivaler, laget mat på god morgen Norge og nå arrangerer vi en serie veganske kokkekurs med ulike sesongbaserte temaer. 
Les mer og se bilder fra et av kursene vi har holdt her: http://www.veganmisjonen.com/2014/05/stemningsrapport-fra-kokkekurs.html 

Vi håper dere vil være med oss på kurs denne helgen, og vi kan love god stemning og ikke minst masse god mat! Bare spør på e-post om det er noe dere lurer på. 

NB: Vi anbefaler alle å stille sultne på kurset :D

Én kommentar

~Gaiadóttir~

13.06.2014 kl.22:36

Så gøy! :D

Skriv en ny kommentar

hits