Sånn kjennes det å bo her

Det kjennes bedre enn jeg hadde kunnet forestille meg. Det jeg merker best, er at huset skaper en ramme der det er så lett og fritt å være MEG. Akkurat dette hadde jeg ikke tenkt på, men det er kanskje ikke så rart med tanke på vi har designet og bygget alt selv. Jeg føler rett og slett at jeg blomstrer her. Det er et helt nydelig sted å være, og vi føler selvfølgelig en helt enorm kjærlighet til stedet. 

Jeg har alltid likt å ha folk på besøk, og å lage mat til mange. Jeg liker det enda mer her! Huset er så oss. Det er så romslig. Det blir liksom ikke crowded, selv om det er 20 stk her. Det er høyt under taket, på flere nivåer. 


Utsikten! Jeg får puste her.


Mitt høyt verdsatte og allerede godt brukte yogarom 


Gabriel Amadeus, 7 år. Got the whole dome in his hand.


Familiens nyeste tilskudd, Eilert Emanuel på bestefars fang. Mitt lille tantebarn ♥ Jeg var tilstede da både han og han søster Lilje Amani ble født. I 4 år har jeg drevet fødselsforberedende kurs i Lamazemetoden, og planen har vært å flytte dem fra lokaler i Bodø til naturhuset. Nå er tiden kommet, og jeg holder første lamazekurs i naturhuset søndag 16 mars fra kl 11.00 - 14.00, med lunch et sted i midten :) Pris kr 800 per par. 


Takterassen tar formSer fram til å få taket/verandaen ferdig og få bort tyveken. Men selv om huset ikke er ferdig er det så deilg å bo her at det er vanskelig å beskrive!


Soverommet. Vi ser havet, stjernene og nordlyset fra senga. Har alltid ønsket meg å se naturen på denne måten rett før jeg sovner og med en gang jeg våkner. 


Har  a l d r i  kost meg så mye med å lage mat som siden jeg flyttet inn hit!Nimba <3

 

Takk til Petter Formo for å ha tatt de fleste av bildene

 

 

Stay blessed!

 

 

 

9 kommentarer

Petter Formo

25.02.2014 kl.18:19

Bare hyggelig, kjære nabo! :D

Silje Ulvestad

25.02.2014 kl.19:05

Ikke rart du føler det er lett å være DEG her! Kins domain, dette, et virkelig Space of Love!

Naviana

26.02.2014 kl.13:02

Herlig! :) Jeg har sånn troen på et selvskapt og sjelfullt hus... en del av å være i ett med alt! Glad for at dere føler dere så hjemme <3

Camilla

26.02.2014 kl.22:29

Å, dåkker! <3 Én dag, snart, skal æ og vi med god hjelp av Hjertefølger-inspirasjon, støtte fra universet, og mye grønnkål og spinat og annen supermat fra hagen, skap et eget hjem.. og æ håpa mange, mange gjør det samme!

Kim

07.03.2014 kl.22:55

Har inte kommenterat innan men har följt bygget med stort intresse senaste året. Kommer ihåg att jag av en slump läste er blogg när ni precis börjat bygga domen, blev otroligt inspirerad av familjen Solvarms hus och sökte efter liknande så hamnade hos er. Dock förstod jag aldrig riktigt var Gildeskål låg.. Så jag blev otroligt glatt överraskad när jag, som nybliven Bodøværing, på väg hem från en topptur på Sandhornet helt plötsligt ser en något bekant i ögonvrån.

Jag är enormt imponerad, och inspirerad, av ert fantastiska hem! Tack för att ni delar med er! Om ni någon gång har en öppet hus-dag så kommer jag gärna ut och ser hur fint ni bor!

Mvh, Kim

Ingrid Marie

19.03.2014 kl.07:20

Kim: Tusen takk for kommentaren, det var jo veldig spesielt! Jeg ble glad av å lese det. Vi skal ha første visning første lørdag i juni. Mer info kommer på bloggen etterhvert.

Love n light, Ingrid

Kim

19.03.2014 kl.22:27

Då ska jag försöka boka in den helgen! Ser nu på TV2 och riktigt kul att ni dök upp! :)

Fru S.

23.03.2014 kl.18:20

Så fint de har fått det! Gratulerer så mykje med draumeheimen <3

Er det noko sjanse for at det blir visning mellom søndag 3. august og onsdag 6. august? :) Vi skal ein tur nordover og har så lenge hatt lyst til å besøke dykk (har fulgt bloggen i fleire år og høyrt så mykje flott frå Janne og Ruben).

Audun Holvik

20.02.2016 kl.09:37

Jeg lurer på hvordan det er nå 2 år etterpå. Finnes det nye rapporter og bilder? Vi bor en km fra Stavanger kunstmuseum ved Mosvannet som også er en glasskuppel.

Skriv en ny kommentar

hits