Siste innspurt

Siste innspurt før innflytting. Jeg flytter inn senest søndag denne uka, innlagt vann eller ikke! haha :-)

Det elektriske er ferdig. No more byggestrøm!

 

Kjøkken bygges.

Leiregulvet pusses. Dette er det viktigste å få ferdig, sånn at vi kan søle vann på gulvet uten at det blir mykt ;-) Å kunne vaske gulvet er også en fordel. Etter pussen skal det oljes og vokses. Da blir det vanntett.

Yoga break!


Skal tro om ikke Benjamin er i ferd med å falle her..


Eventulet her også! Men SE på de fiiine veggene i yoga rommet :-D Fikk det akkurat som jeg ville ha det. Som alltid. Resikrulerte paller og gamle planker fra låve og fjøs. Ole Martin har vasket og skrubbet dem med grønnsåpe, og tørket dem før den møysommelige oppgaven med å spikre dem opp startet. Jeg er meget fornøyd med plankeveggen. Den eneste i hele naturhuset!


Som du ser er jeg også meget fornøyd med er kjøkkenet. Det er også laget av plankerester. Lerk faktisk! Min snille svigerfar har hjulpet oss mye med kjøkkenet. Han er snekker og skuffene er like proffe som på et nytt og moderne kjøkken.


Rå vegansk middag. 

Yoga så klart ♥


Jeg er lei og sliten nå. Skal blir uendelig ubeskrivelig godt å komme seg inn. Så kan vi være sammen i samme hus når Benjamin snekrer videre på kveldstid. Nå er jeg alene hjemme med barna hver kveld, gjerne til midnatt og lengre. GLEDER oss helt ufattelig til å feire jul i vårt nye hjem ♥ Julebilder kommer garantert :-D

Blessings!
 

 

14 kommentarer

Petra

03.12.2013 kl.20:13

Kjære, kjære Ingrid - som jeg gleder meg til å snart komme utover på besøk! Tenk, da er dokker i nyhuset!

Jeg ser og ser på bildene og blir helt betatt, dette er så fantastisk på ALLE måter! Stå på, dette går bare godt.

Ingrid Marie

03.12.2013 kl.21:06

Petra: Min Gudinne-veninne <3<3<3 TAKK :) Gleder meg SÅNN til å se deg også!

Christine

03.12.2013 kl.21:14

Herlighet Ingrid! Som Petra sier, neste gang vi kommer til øya så bor dere der, jo! Jeg tror vi må komme en dag denne uka, jeg føler meg sannelig ikke klar til å innse at siste gang jeg var på Buvollen, var siste gang med dere i hus der!

Tenk for en prosess, fra første spadetak (eller var det gravetak?) og til nå. helt sykt hva dere har fått til. Dere er flinke, på alle måter! Stor klem! :)

Elin

03.12.2013 kl.21:23

Tenk å få leve drømmen sin! Jeg beundrer jobben dere har gjort, og kjenner at jeg skulle ønske jeg hadde mulighet eller ressurser til å iverksette mine livsdrømmer på samme måte. Men jeg tror ikke dere har tenkt sånn - for å få dette til tror jeg dere har tenkt at dette skal og må gå, uansett hva! :) Eller? Hva har vært den viktigste drivkraften, og hva hadde dere ikke klart dere uten i realiseringsprosessen?

~Gaiadóttir~

03.12.2013 kl.21:38

Så magisk og fantastisk! :D Ønsker dere en fantastisk jul i naturhuset <3

Vikinghuldra

03.12.2013 kl.21:46

ååååååååååå...... ♡♡♡

Alfhild Elisabeth Henriksen

03.12.2013 kl.21:52

Det ser sååå flott ut < 3 Fantastisk, ønsker dere tillykke med nyhuset og er glad på deres vegne at dere snart kan kose dere i det flotte huset deres :-) Håper jeg kan få komme innom dere en eller annen gang?. :-)

Naviana

04.12.2013 kl.12:11

Så utrolig flott, gleder meg stort på deres vegne! :D

Camilla

04.12.2013 kl.15:50

Aaaah, så deilig fantastisk!! Alt ser helt himmelsk ut! Tenk at dåkker e nesten helt ferdig! Det her blei æ glad av :) Åå, kor ubeskrivelig flink og hardtarbeidende dåkker e. Neste gang æ ser dæ skal du få en velfortjent skuldermassasje, Ingrid! <3

Ingrid Marie

04.12.2013 kl.19:27

Naviana: Tusen hjertelig takk, du er en del av dette du også :-*

Ingrid Marie

04.12.2013 kl.19:28

Camilla: Min vakre venn :-) Takk! Du ligg lagra i veggan der, du og din kjære! Både fingeravtrykk og hudcella :D Og KJÆRLIHGET

Ingrid Marie

04.12.2013 kl.19:32

Elin: Tusen hjertelig... Viktigste drivkraften, det er bare at dette har vært og er drømmen. Det vi vil i livet. Det finnes ingen annen vei å gå enn mot drømmene! For å realisere dem, må man bare gå den veien. Et lykkelig menneske skinner helbredelse ut i Universet, det tror vi på og derfor føler vi at ved å gjøre alt som må til for å leve et lykkelig, fritt og harmonisk liv er det som prioriteres høyest <3 Vi hadde ikke klart oss uten den fantastiske gjengen som er rundt oss. Familie og venner som hjelper til med både bygging og barnepass.

Ingrid Marie

04.12.2013 kl.19:33

~Gaiadóttir~, Vikinghuldra, Alfhild og Christine: TAKK og 1000 hjerter!

Marina Aurora

05.12.2013 kl.00:37

Fantastisk!

Skriv en ny kommentar

hits