September

Vi er så og si ferdig med leirepussing av første etasjen, på innsiden vel og merke. Utsiden av huset pusser vi til våren. Nå er det kun det å få huset innflyttingsklart som prioriteres. Det vi kan vente med, det venter vi med. 


Benjamin i pussinga. Han er flinkest, svinger pusseskjeen bedre enn meg.


Badet. Det blir så fint med leirepuss på veggene at jeg kan nesten ikke tro det! Så mykt og hjørnefritt og deilig. Veggene ser ut som kakeglasur. 


Gangen sett fra stua

Gjett hva vi stemte på?

Rørene til vannbåren varme er ferdig lagt. Leiregulv neste. 


Aron får ikke nok av domen. Jeg vil til domen, er gjerne det første han sier når han står opp. Han leker og leker, og synger og synger.


Gangen. Rom til der trappehullet skal lages.


Flaskekunst


På soverommet


Jeg deler en del bilder og videoer fra byggingen på Instagram. Hashtagger alt med #naturhuset. Du finner meg der som im_hjerte :-)


9 september. Høsten er kommet, men forsatt har vi hatt mange knallsommerdager etter at august var forbi!Jeg har hatt besøk av Jara fra Gran Canaria i en uke. Hun går i klassen min på Barehoof Strategy School og ble med meg til Nordnorge etter endt skoleuke. Siden jeg har besøkt hennes øy, var det på sin plass at hun besøkte min :-) Vi badet i havet i både 12 og 18 grader. Her er det foresten bare 12...men forfriskende var det!
Sandviksand. Stranden er 2 km lang og helt utrolig vakker. Jeg elsker, elsker, elsker denne stranda. Vi har direkte utsikt hit fra domen. 


Om du ikke har vært på Sandhornøya, og noen gang kommer - dra hit :-)


O Lykke på Jord. Egen avling!


Jara og meg på taket. Dette blir 70 m2 takveranda på toppen av domen. Gleder med nesten mest av alt til denne store flate lekeplassen!


Hestene i nordlyset, midt på natten. Liker så godt når det forsatt er litt sommer samtidig som nordlyset kommer. Magisk.


Denne yogastillingen kalles "The Warrior". En av favorittfilmene mine heter The Peaceful Warrior, og anbefaler den på det varmeste. Og jeg føler meg som en peaceful warrior!


Foto: Jara Del Castillo Mompo 


Sandhornøya mi..dette er utsikten fra jobb :-) Nice? 


Foto: Min flinke fotografkusine Mia Eilertsen. Hun har egen fotoside på facebook, dyktig ung dame. 


Foto: Mia Eilertsen


Hun tok også dette familiebildet i sommer. Det er mine foreldre, mine søsken, tantebarn og svigerbror + Benja og kidsen så klart.

Grilling og bålpannekaker med min herlige familie utenfor domen. Om ca to mnd bor vi her! Og jeg lover å legge ut blogginnlegg så snart vi har flyttet inn ♥ 

 

Love and Light !

 

 

 

 

 

 

Én kommentar

Markus

15.09.2013 kl.18:24

Åh vad vackert det blir! :D

Skriv en ny kommentar

hits