Litt hver dag blir mye

Litt hjertefølging hver dag og du lever ut drømmen. Sånt gjør folk lykkelige. En dag, snart, er naturhuset ferdig.

To dugnadshelger etter hverandre er over, og vi har kommet i gang med leirepussingen av cobveggene i første etasje. DET er en god følelse :-)


Vakre Camilla, jeg er så glad i deg! Denne dama kommer med mann og barn, ammer og bygger om hverandre. Har med seg økologiske hjemmedyrkede grønnsaker. Kulere kan man knapt bli. Hun hjalp meg også med maten denne dugnadshelga, da jeg hadde hjernerystelse etter et hesteuhell. Jeg må være ganske ok, som tiltrekker meg så flotte folk! :-D


Skal ikke glemme deg heller, snile by-bonde Sverre! Camillas  h e l d i g e  mann.
Enestående, enestående Silje. Kommer kjørende helt hit for å skitne seg til og bygge muskler. Ikke verst!


Det blir SÅ fint at jeg nesten ikke holder det ut!  Mer personlig, miljøvennlig, vakker, pustende, fuktregulerende, billig vegg skal en lete lenge etter. Go cob!

 


Gi aldri opp noe som du ikke kan gå en dag uten å tenke på! For meg, er dette en av de tingene. Å holde denne yoga posituren i mer enn 1 sekund. Og nå kan jeg det i opptil 4-5 ekunder, etter å ha feilet hver dag leeeenge. Jeg ELSKER følelsen av mestring av noe som er vanskelig. Det gir en helt enorm følelse av glede. Derfor liker jeg det når jeg ikke får til noe, fordi jeg vet hvor stor gleden er hver dag langs veien dit. Litt nærmere målet hver dag, og gleden er like stor for hvert framskritt. Sånn er det definitivt med naturhuset også. Jeg velger å fokusere på gleden i øyeblikket, over det vi har oppnådd. En dag bor vi der, og da skal det gi oss en ufattelig stor dose stolthet å oppleve hva vi har skapt - bit for bit over lang tid. 


Om et år fra nå av, skulle du ønske du hadde begynt i dag. Det er ikke meningene dine som forandrer verden, men det du faktisk gjør. Lev ut drømmene dine nå ♥ 


Tre stk Hjertefølgerbarn vet utmerket godt at de må spise lunch før kake. Skal tro om kusina på 2 også vet det? Lilje Amani har også "vokst opp" i domen, i leire, sand og halm :-)


Camilla lagde denne vakre økosalaten av alt som vokser i hagen! 

Dugnadsmat. Lurer på hvor mye mat jeg har båret inn i domen.. Det er så viktig med sunn og god mat når man skal bygge et helt hus. Ordentlig mat gir klarere tanker og sterkere kropper, noe vi såvisst trenger. Ja, jeg er en av dem som tar bilder av maten ;-) Og jeg må dele det! Noe så vakkert som rå vegetarmat? Fargene i seg selv er jo som et kunstverk.

Dugnadslunch På bestilling fra meg lagde Diana et OM symbol over flaskene. Jeg elsker det! 


På alle tre barnerommene lagde hun symboler under vinduet. Julia er veldig fornøyd med stjernen sin.


Diana in action


Aron fikk en spiral. Takknemlighetstegnet!


Gabriel valgte et skjell, som matcher utsikten mot havet


Hjerte over Hjertefølgernes dør


Takk Thomas! Du er super!


Takk Ole-Martin. Verdens kuleste Onkel O. Du stiller opp igjen og igjen og igjen.


Takk Øyvind, verdens beste nabo! Og det mener jeg. Flottere fyr skal man lete lenge etter. 


Takk for hjelpen Kjetil! Du er dødskjekk. Da jeg sa at du ligner på Morten Harket, sa pappa...


...Hvaaa? Folk har da alltid sakt at JEG ligner sånn på Morten Harket!Tomat over, paprika under

 


Vedig kos å ha hestene på beite på vår egen tomt. Nimba, min 7 år gamle polske halvblodshoppe har jeg nå hatt i akkurat 1 år. Jeg har utvilsomt fått den riktige hesten for meg, og er blitt så glad i henne. 


ok...kidsn har lekt med sin fars iPhone. Og jeg syns de har så god humor at de fortjener å bli offentliggjort. 


 


Sist men ikke minst: 

These walls support life!

 

 

 

 

 

 

8 kommentarer

Marilyn

27.08.2013 kl.00:08

Inspirerende, virkelig! Jeg er mektig imponert over det dere har fått til!

Keep up the good work! :)

Ingrid Marie

27.08.2013 kl.00:37

Marilyn: Tusen hjertelig <3

Ingrid Sofie

28.08.2013 kl.09:48

Så utrolig fint dere får det! Fireåringen min er fast besemt på at vi også skal lage oss sånt hus, spesielt om det følger med hester i hagen :)

anonym

28.08.2013 kl.14:37

Å, det blir jo bare mer og mer inspirerende å følge bloggen deres, jo! Jeg har ikke ord! Nydelige tegn på veggene, nydelig hus, og det virker so noen nydelige mennesker. Jeg skulle så gjerne ha kommet opp i en dugnadshelg en eller anne gang, og bli kjent med dere! Jeg har jo lest denne bloggen leenge, så...Jeg blir liksom så glad på deres vegne^^

Linda Renate

03.09.2013 kl.11:25

Det er inspirerende og ikke minst imponerende hva dere får til med et så langvarig prosjekt som husbygging er. Spesielt når dere gjør det selv og måten dere gjør det på. Utrolig at så mange er med på dugnaden, selv om jeg godt kan forstå det. Dere virker som noen helt spesielle sjeler med en inspirerende livsstil. Jeg liker virkelig at dere lever mest mulig i pakt med naturen og at dere tenker miljø, framtid og livskvalitet her og nå. Skulle gjerne hjulpet til,... og smakt på den fristende maten din:) Jeg bøyer meg i støvet for at dere følger drømmen, og tør satse annerledes enn folk flest. Håper jeg neste sommer kan besøke Nordland og sandhornøya. Ser helt nydelig ut der, som en plass jeg kunne tenke meg å bo. Drømmer om et liv i samsvar med mine indre ønsker, et vakkert sted. Sjelen min vet hva lengsel mot den nordnorske naturen i sannhet er. Lykke til videre:)

Ryan Agler

03.09.2013 kl.17:32

The dome is fascinating! I am wondering what kind of glass it is using? Is it single, double, or triple glazed glass? If double or triple, is it filled with argon gas for better insulation? And is the dome structure made of aluminum? Thank you!

Ingrid Marie

06.09.2013 kl.00:40

Ryan Agler: The dome is single glazed with 6mm safety glass and aluminium. You can have double glass with argon if you like, but about £40k extra.

Ryan Agler

16.09.2013 kl.15:43

I forgot to ask if it was safety glass, but it is great to know that it is! I love what you are doing, thank you Ingrid!

Skriv en ny kommentar

hits