Tusen takk

Jeg er bare enormt takknemlig for alle som hjelper oss. Det går så utrolig fort når mange hender jobber samtidig. Og folk henger i og gir så mye. TAKK! Jeg blir full av håp om at vi  f a k t i s k  blir ferdige med så god hjelp ;-)


Domen fra sjøsiden. Foto: Øivind Kaspersen

My hard working man


Mitt hjerte er lagt i dette huset


Adele, Ousaino og Gabriel

 
Det var mange barn her denne helgen, og det er hyggelig. Spesielt for våre barn som elsker besøk av deres egen generasjon. De har fått god trening i å bli kjent med nye venner som kun er er i noen få dager, de husker alle, og kan fortsatt spørre etter dem månedsvis senere.


Lørdag begynte vi med denne jobben: Smøre første lag leire på halmveggene. Vi ble nesten ferdig i løpet av helgen! Takket være iherdig hjelp fra herlige folk. Det blir dugnad igjen neste helg, og vi får en del hjelp denne uken også. Nå kjenner jeg det skal bli godt å bli ferdig, vil flytte inn!


Idun ♥ Denne skjønnheten gikk i klassen min på sykepleien og flyttet likegjerne til Sandhornøya etter endt utdanning. Sammen med sin familie flyttet hun inn i et stort hus sammen med min søster og hennes familie. Men nå han Idun m/fam flyttet til Lillehammer og de er alle dypt savnet. I helgen var Idun og hennes eldste sønn på besøk, og hjalp til med både hester og dugnad! 


Idun lagde en hest av leire på veggen :-) I LOVE IT! 


Benja og Idun


Vaffelsteking, musikk, yoga, sang og 10 barn som leker rundt meg, mens de andre jobber hardt i 2 etg :-) Life is good!


Meg, Sandra og Ole-Martin har det gøy foran kamera 


Øyas eldste og mest erfarne fotograf Trygve Førde var i domen med kameraet. Jeg poserte villig og all natural foran kameraet.


Lunch! Jeg er nokså opptatt med matlaging på dugnadene, og er derfor ikke tilstede i jobbingen så mye som jeg egentlig skulle ønske å være. 

 

Etter lunch hadde vi en yogaime, det mest naturlige i verden å gjøre på dugnad!

 

Bøtte på bøtte med flytende leire


Steinene mine ligger både her og der

  


Ikke ta på oss! :-O :-DUntil next time! Stay blessed! ♥

7 kommentarer

Petra

12.08.2013 kl.21:02

Åååå, jeg ser hvor jeg skulle vært i helga.. Savner dokker alle og er søkkimponert over fremdriften!

krillan

13.08.2013 kl.18:35

ser så koseligt ut :) <3

Camilla

13.08.2013 kl.22:47

Enig med Petra! Det gledes til neste helg <3

Sisa

13.08.2013 kl.23:41

Jeg har SÅ lyst å komme på dugnad, men er opptatt to helger framover. Håper det blir en sjanse før dere flytter inn :) -blir det?

Ingrid Marie

14.08.2013 kl.15:05

Sisa: Det blir det heeelt sikkert :) :)

Jorid Lang

29.08.2013 kl.00:46

Følger spent med....glad jeg fant denne bloggen...Har funnet ut at vi ser Sandhornøyafjellet....nordom Rota, ved Fugløya...fra her vi bor (Træna) på klare dager...da tenker jeg på Naturhuset :-)) Lykke til videre, dere er flinke!!

Ann-Kristin Johansen

09.09.2013 kl.17:15

Fant denne bloggen da jeg søkte rundt etter miljøhus. Så spennende at dere bygger naturhus. Følger spent med på bloggen for å se det ferdige resultatet. Har hatt sansen for runde hus siden jeg hørte om Mummitrollet som barn;)

Det er inspirerende å se at noen tørr å leve ut drømmen. Lykke til videre :)

Skriv en ny kommentar

hits