21 desember 2012

Først: Ikke tro på et ord jeg sier! Ikke tro på et ord noen sier, bare fordi det står i en bok, at noen har gjort forskning eller har ment noe. Ta til deg det som kjennes rett og la resten passere. Dette er min sannhet basert på mine opplevelser. Om du kjenner at deler at min sannhet ressonnerer med din, så ta det som en bekreftelse.

Etter å ha pløyd gjennom en mengde litteratur om 2012 profesiene i mange år, har jeg plukket ut det som ressonerer med mitt eget hjerte og funnet en visshet om hva bevissthetsskiftet på jorden innebærer. Maya profesien er kun en av mange profesier, som sier omtrent nøyaktig det samme om den tiden vi lever i nå. Likevel er det i massemedia maya profesien som er kjent, og lagt fram på feil måte - som om det var verdens undergang. Mayaene sier at det er "The end of time" og mener da ikke slutten på vår eksistens, men slutten på tiden. Tiden, som vår opplevelse av tid, og slutten på mange store sykluser på en og samme dag. Men etter slutten, er det igjen begynnelsen. Og det er begynnelsen jeg og Benjamin feirer. Begynnelsen på en ny syklus, en ny tid - begynnelsen på "The Golden Age".

21 desember, ja jeg tror vi vil oppleve noe den dagen, kanskje også delvis fordi så utallige mange mennesker forventer noe den dagen, og derfor skaper vi noe sammen. Men spesifikt den dagen er ikke det vi er opptatt av, heller resten av dårt liv og generasjonene etter oss. Jeg er utelukkende positiv og optimistisk til vår framtid. Har en sterk personlig overbevisning om at Mennesket er en Skaper i Guds bilde. Nå er jeg ikke så glad i bruke ordet Gud, bruker gjerne Universet eller Skaperen. Uansett, Skaperen skapte Mennesket i sitt bilde. Og da tror jeg ikke det er snakk om utseende, syns faktisk det er komisk å tolke den allmektige skapende kjærlighetskraften som så grunn ;) Skaperen skapte Skapere i sitt bilde. I sitt indre bilde. Vi mennsker er alle små deler av Gud. Det vi velger å fokusere på blir vår virkelighet. Vi ble skapt som bevisste vesener som har potensial til å gjøre hva som helst, og til sammen utgjør vi og resten av universet Gud. Det er min tro, og jeg har ingen behov for at noen i hele verden skal være enig med meg. Forkynning er langt fra min greie. Men Benjamin og jeg har reist i inn og utland og truffet menneske som har kommet fram til samme konklusjon som oss. DET er fascinerende. For vår tro har ingen rammer, ingen navn, vi er ikke religiøse (og nå må jeg få fram, jeg fordømmer ikke religioner), men har lest hundrevis av bøker og lyttet til hundrevis av kloke mennesker og opplevd hundrevis av erfaringer som har ført oss fram til en tro på hvordan Universet fungerer. Og så treffes vi så mange fremmede som iløpet av sin unike reise tror på det samme som oss. Jeg husker lange dype samtaler i Sedona med amerikanere som har kommet fram til samme tro som oss. Vi reiste dit med "skiftet" som jeg kaller det i fokus, inspirert av Lilou Mace sine youtube intervjuer derfra og stolte på at synkronisitet skulle skje. Vi ville treffe ekte innbyggere der, bli med inn i deres hjem og bli kjent med dem personlig. Vi fikk venner for livet der. Heather Macauley Noëll, Dennis Anders og Barbara Korte. Vi opplevde synkronisitet over all forventning med samtlige av disse og de gleder seg med oss i prosessen med å bygge naturhuset. Om noen reiser til Sedona, som er et berømt mekka for spirituelt søkende, så anbefaler jeg å ta kontakt med guiden Mr.Sedona.  

Jeg har inngått en avtale med meg selv, et løfte og en forpliktelse til å leve ut mitt menneskelige potensial til fulle i dette livet. For meg innebærer det å bli så spiritulet avansert/utviklet som mulig, være så totalt fri og lykkelig som mulig og at ALT jeg gjør måtte påvirke hele verden med helbredelse, og løfte alle opp. Dette er noe alle kan gjøre! Vi er alle Skapere. Vi er bare på forskjellige steder på reisen. Alt har sin plass og sin tid, selv om det er nærmest umulig å godta og fatte det mens man står midt oppi det som er vanskelig. Jeg tror at så lenge jeg tar 100% ansvar for absolutt alt jeg opplever og renser bort alle negative følelser som oppstår underveis er kan jeg gjøre hva jeg vil, oppnå hva jeg vil og være hve jeg vil. Ingen grenser.

"Grenser? Jeg har aldri sett en, men jeg har hørt at de finnes i tankene hos visse mennesker"    ~Thor Heyerdahl

Om det er landegrenser eller grensene vi setter for oss selv Thor Heyerdahl snakker om, så er jeg like begeistret for dette sitatet.


Det vi holder på med for øyeblikket er taket til 1 etg/gulvet til 2 etg


Leirebøtter, sand og jord et bunnfrosset etter uker med mange minusgrader. Det ble en naturlig pause i cobbearbeidet, og en god anledning til å komme i gang med andre oppgaver. Som å få kjelleren tett.


Viduer, dør og garsjeport på plass kan vi takke frosten for ;)


Her ligger vinduer til kjøkken og vaskerom, klare til å skrus fast i de firkantede rammene vi har cobba inn i veggen. De har vi fått spesiallaget til huset og de var ikke billige...jaja. Økonomien kollapser og gjennoppstår uten korrupsjon snart uansett, pleier jeg å si :DNoe av den mest unike i mitt liv er mitt forhold til min mann. Benjamin er min beste venn, det er ingenting jeg ikke kan fortelle eller være åpen om. Han forstår og støtter alltid. Han er den klokeste jeg kjenner og har en solid intuisjon og innsikt. Og så kan han så mye, han bygger sitt eget hus! Tar alle utfordringer med den gladeste og mest løsningsorienterte innstilling, og lykkes alltid. Han har en rettferdighetsans og et hjerte så stort. Jeg får ofte høre hvor heldig jeg er, som deler alle mine interesser og alt jeg tror på med min partner. De gamle damen på øya som kjente ham som barn, sier: "Er det du som er gift med Benjamin? Han er en god gutt. En spesielt god gutt. Du har vært heldig. Du må hilse ham fra meg". Dessuten ler vi uhemmet av oss selv nesten hver dag, spesielt når vi pusser tennene på kvelden og gjør parodier av oss selv :) Jeg er ufattelig takknemlig for vår mangel på selvhøytidelighet.


Taket er som et edderkoppspinn. Det er vakkert!

Se her, er stjernen over Betlehem, sier Benjamin. Den lyser over taket der jordmor Matja bor, ja du er jo fødselshjelper og jeg kan nå skifte navn til Jesus Hjertefølger, så tror folk virkelig det har klikka totalt for oss, ler han videre. Så ler jeg (såklart) høyere enn han, mye høyere enn han :)


Det er stilig at det er en stjerne i toppen av domen, mens adventsstjerna henger under.


Jeg elsker å være ærlig, åpen og dele fra hjertet på bloggen. Her føler jeg meg 100% fri til å være meg og det er så deilig å føle seg fri og å være meg selv at jeg noen ganger ler, hyler og danser!


Og der var viduene montert på kjøkkenet 

 


Å utfolde meg kreativt er nødvendig for min helse. Jeg elsker å male på steiner og drivved jeg finner på stranda. Men det er lenge siden jeg har malt nå, har vært for travel :)

Se på disse ordene på som budskap til deg :)Jeg ønsker ekte, indre, emosjonell og spirituell frihet til alle! Både mennekser, dyr og jorden. Om dette skulle være min siste blogg før jul...god jul og godt nyttår! ♥


 

 

 

 

10 kommentarer

Marja Lisa

15.12.2012 kl.01:21

Wow, for et prosjekt (husbyggingen). Gleder meg til å se resultatet! I mellomtiden kommer jeg til å følge bloggen:)

Naviana

15.12.2012 kl.02:00

For et flott og inspirerende blogginnlegg, kjære deg! Dere er ikke alene om å føle det slik angående 2012 :) Og så fine nye vinduer dere har fått tak i ^^

Elisa

18.12.2012 kl.15:44

Hei hei!

Måtte innom en snartur, du verden så fint og ferdig det ser ut, utenfor nå. :)

Nydelige vinduer på kjøkkenet, gleder meg masse til å se alt ferdig!

Ønsker deg, familien og alle du bryr deg om en god jul og et godt nytt år!

Hilsen fra Tove!

anonym

18.12.2012 kl.20:00

Nydelige bilder <3 Så fint med "edderkopptak"...Også likte jeg ideen med å male på steiner og drivved, det ble nydelig!

Jorid Langskjær

18.12.2012 kl.22:46

Hei..oppdaget bloggen just ikveld, søkte på Naturhus --- har nettopp sett Hobbiten-filmen, og i Hobsyssel bor de i nydelige naturhus, inni bakken...jeg må virkelig få lov å titte innom senere og følge med.

Kan ikke glemme et program jeg engang så, om folk som bygde et rundt naturhus, nydelige tredetaljer også....kunstnerisk utnyttelse av trematrialer....Lykke til , og GOD JUL.

pyrodam

20.12.2012 kl.12:07

Føler mye liknende selv rundt 2012, og jammen så fin den bygningen er O.o Inspirerende å lese :)

Ingrid Marie

20.12.2012 kl.15:35

Marja Lisa, Naviana, Elisa, anonym, Jorid og pyrodam <3 Takk, takk, TAKK <3 Måtte glede, fred og kjærlighet prege julen for dere alle!

Liv

21.12.2012 kl.20:30

jeg følger bloggen og gleder meg over dere. Unge,sterke,flotte mennesker med så mye energi og dype tanker-det er så godt å lese om dere,og se på bildene. Så vakker domen er nå,og så nydelig med den enkle stjernen i taket. Jeg ønsker deg og hele din fine familie en god jul.

Monica

10.01.2013 kl.15:09

Har vært innom bloggen din for første gang, og dette ser jo kjempespennende ut! Det er bare en ting jeg har sittet og lurt på...kommer det ikke til å bli veldig varmt inne i den globen? Hva er tanken bak den? Blir spennende å se hvordan det blir til sommeren og når det er ferdig:)

Ingrid Marie

10.01.2013 kl.15:25

Monica: Vi har kontinuerlig naturlig ventilasjon i domen ved hjelp av lange rør som er gravd ned noen meter under bakken. Disse henter luft utenfra, og den konstante temperaturen i bakken kjøler ned lufta på sommeren og varmer den på vinteren. I toppen av domen og på sidene hav vi luker som slipper ut evnt varm og/eller fuktig luft :)
Jordliv: TAKK! Var på bloggen din også, er dypt inspirert :)))

Skriv en ny kommentar

hits