Domens dører på plass


Sånn skal en god blanding cob være, holder den fasongen når du holder den ut er det nok halm. Halmen fungerer som en armering i cob veggene. Benjamin gleder seg til hver nye arbeidsdag med cobbing! Det er bare herlig :)


Benjamin sammen med familiens snekkerkydige, i hvordan-få-i-skyvedøra-prosjektet


Da er det kjekt at Benjamins pappa har lastebil og kranHer kommer døra


Det ble kjemefint  :)


Vi har så fantastisk utsikt! Det blir fint å åpne denne på sommeren og spise frokost på verandaen, med frisk sjøluft og sol.


Når den ene døra va på plass kunne vi sette i den  på andre siden også. Domens inngangsdør.


For hvert framskritt underveis er det liksom en liten milepæl. Til sammen utgjør alle små framskritt mer og mer en helhet, naturhuset blir til. Det er så fint og spesielt å se at det vi en gang tegnet på et papir og drømte om ble fysisk..virkelig.


Gabriel er snart lavere enn veggene. Noen steder er han alt det.


Så lenge vi er der å jobber hver dag, vokser veggene 5-15 cm daglig. Det høres så lite ut, men etter noen mnd blir vi jo ferdig :) Og vi skal bo her sansynligvis resten av vårt liv så disse mnd er ikke stor del av vårt liv. Dette er kjøkkenet.


Dette bildet er tatt 15 september


Og dette er tatt 19 oktober, fra samme sted :) Se for en framgang! Det er så artig å se. Vi er omtrent halvferdige med veggene i 1 etg. I veggenes tørkeperiode dugger det en del på glasset. Det vil bli bedre når cobben er ferdig tørket.


Dette er pusungene til Josefine! Se så skjønne. Hun fødte samme kveld/natt som jeg skrev om henne og graviditeten på bloggen. Hun malte seg gjennom fødselen. Den katten liker alt som har med å få og ha barn å gjøre. Den mørke skal vi beholde selv, den skal hete Kaffe :) Håper den beholder sin mors blå øyne.

 

Love n' light :)

 

7 kommentarer

.~* Neoime *~.

19.10.2012 kl.21:44

Wow, dere har kommet langt siden 15. september ja! Så gøy :)

anonym

20.10.2012 kl.17:34

Gratulerer! Alltid greit med dører, da er det liksom noe å komme inn til, og sa også litt mer som et sted å bo <3 Og det er litt av en framgang dere har gjort! Kjempebra! Skulle ønske jeg kunne komme å få sett det "på ordentlig", men jeg bor omtrent på andre siden av landet, så... ;)

Silje S.

20.10.2012 kl.18:57

Herleg ^^

Ingrid Marie

20.10.2012 kl.23:58

Takk alle sammen :) har vært å fått en del kilo med tomme vinflasker i dag, som snart skal cobbes så fint inn i veggene.

Ankara Nygårds

31.10.2012 kl.21:12

Idag har jag hittat Ert hus och läst ända tillbaks till augusti - fast det var på norska :)

Det är sååå inspirerande. Jag har läst alla 9 Anastasia-böckerna. Jag och min man är inte händiga, men bor i en liten sommarstuga som jag ärvt, vid en skogssjö i Dalarna (ca 25 mil norr om Stockholm). Vi har arbetat med personlig och andlig utveckling i 30 år (är bl.a Oneness Blessinggivare) och håller helt med dig om kraften i att drömma och förvekliga dem.

Allt gott till Er och tack för det fina Ni gör och visar, delar med oss andra.

Hälsningar Ankara

Ingrid Marie

31.10.2012 kl.23:18

Ankara Nygårds: Takk for kommentaren din, den traff meg så underlig midt i hjertet! Det er fint og spesielt å vite at en vakker sjel i Sverige har lest mine tanker og mitt liv som jeg har delt :) Alt godt til dere også. Love, Ingrid

Lasse Bøyum

18.11.2012 kl.16:17

Jeg kom tilfeldigvis over dette idag. Jeg er imponert. Nå fikk jeg lyst til å bygge. Både hus i hus og Cob ser svært interessant ut. Lykke til med innflyttingen til hele familien, både på to og fire ben.

Skriv en ny kommentar

hits