Tømmerrammen bygges


Ved hjelp av en innretning Benjamin kaller en talje heiser han og pappaen hans opp disse massive tømmerstokkene. De veier mange 100 kg pr stokk, og at de klarer å løfte og tilpasse dem er meg et mysterium jeg ikke har noen planer om å forsøke å løse. Jeg har så mye annet å tenke på at jeg kobler helt ut når de legger planer, diskuterer eller prøver å forklare meg sånt som jeg ikke direkte trenger å være med på selv. Holder meg til å servere mat til dem i ny og ne ;)
Det er et eneste kaos her for øyeblikket, og jeg gleder meg til å koste og rydde når de stokkene er på plass :)

Vi har ikke kunnet cobbe på en stund nå, fordi det ville blitt vanskelig å arbeide og komme til med tømmeret om cobveggene ble for høye. Men det ser ut til at stokkene kommer seg på plass til fredags ettermiddag, og da skal vi ha dugnad og bygge videre med cob. Dugnaden varer hele helgen, og i motsetning til da vi arrangerte workshop så har vi begge et mål og et ønske om å komme langt og få gjort mye disse dagene :)


Det blir veldig fint med tømmerrammen i taket og i veggene, det gir et sånt varmt og mykt preg. I tillegg er romfølelsen blitt mye tydeligere, og det er fascinerende å oppleve! For hvert framskritt blir jeg like begeistret og rett og slett overrasket over hvor fornøyde vi blir.


Benjamin er virkelig dyktig, han får til alt mulig. Han er intelligent, snill, pålitelig, klok, reflektert. Og min aller beste venn i hele verden :)

 

Jeg håper på sånn passelig godt oppmøte i helgen, så vi får kommet oss langt hopp framover på cob biten. Jeg vet at de akkurat riktige kommer, til den akkurat rette tiden, sånn som det alltid er :) Velkommen!Varme klemmer fra folket i Naturhuset Hollow Earth (ja det heter faktisk det, helt fra starten av planleggingen :)

Vi elsker følelsen teorien om Agartha gir, ubeskrivelg magisk! I julen tenner jeg fakler for "the Agarthans" på trappa.

Et år skrev jeg på samtlige julegave til-og-fra lapper: God jul, jorda er hul!

:D Jeg elsker å bare leve ut alt mulig som bor inni meg! Until next time :)

 

9 kommentarer

JulieØstensen

11.09.2012 kl.23:36

Det kommer til å bli så koselig der inne :)

Ingrid Marie

11.09.2012 kl.23:58

Julie: Takk <3 Ja det tror jeg også! :)

°Vinterperle°

12.09.2012 kl.17:14

Så inspirerende og vakkert! Jeg får ikke sagt det nok :) Åh, jeg skulle så gjerne blitt med.

anonym

13.09.2012 kl.14:35

Nå fint det blir med tømmeret! Det blir så mye mer helhetlig, eller hva? Skulle forresten gjerne vært med på dugnaden, men bor på andre siden av landet dessverre... Hvis jeg kommer til Nordland noen gang, kommer jeg garantert innom, om enn bare for å se!

Silje S.

13.09.2012 kl.17:26

Det kjem nok til å bli veldig flott med rammeverk i tømmer, lunt og koseleg :) Lykke til med dugnad!

Sissel

15.09.2012 kl.12:01

Jeg er SÅ imponert. Tenk om alle klarte å gjøre som dere. Jeg skulle kommet i helgen og vært på dugnad, men jeg er også sykepleier og har arbeidshelg. Sender god energi til dere i helga.

Ingrid Marie

15.09.2012 kl.20:14

Sissel: Takk <3 Da ønsker jeg deg en god arbeidshelg videre søster :)

Elin

17.09.2012 kl.01:05

Heiia...Jeg fant deres blogg i kveld...Jeg er impobert altså,noe så fantastisk..dette var noe etter min smak..jeg ble virkelig inspirert her...Ønsker dere masse lykke til videre..kan så godt hende jeg tar kontakt om dere trenger hjelp....Bor i Bodø for øyeblikket..Klem fra Elin

Ingrid Marie

17.09.2012 kl.21:35

Elin: Hei! Takk for dine deilige kommentarer, som varmer mitt hjerte :) Var inne på bloggen din også, du maler kjempeskjønne engler. Du må ikke nøle med å komme å hjelpe til en deg ;) Vi trenger alle hender vi kan få tak i. Klem

Skriv en ny kommentar

hits