The sun dome

Vil du besøke solardomes hjemmeside, så er dette adressen: solardome.co.uk


Pete, James og Isaac


Søndag 26 august. De er mer enn halvferdig med glasset.


Arongull på tomta i dag


Det er sen ettermiddag, mer kveld egentlig. De tar seg en velfortjent pause da jeg kommer med middag til dem. Brokkoliburgere med snasent veggistilbehør :)Her graves ventilasjonsrørene ned, så vi får frisk luft oppvarmet/nedkjølt av den konstante jordtemperaturen inn i drivhuset. Vår nabo og venn Øyvind Tilrem har gjort en kjempeinnsats på tomta, helt siden slutten av november i fjor. Han står enda på, og alt gjøres med sånn presisjon og omsorg at man både kan vite og se at alt fungere som det skal. Alberto blir (nesten) målløs når han ser Øyvind håndtere en gravemaskin, og veiver entusiastisk med armene mens han sier "that man is an artist!"


I kveld gav jeg meg selv tillatelse til å sitte alene nederst på tomta å bare se på dette vakre.


Jeg er så totalt forelsket i dette stedet


Det er en så stor lettelse å se glasset komme på at jeg har ikke ord. I går ettermiddag begynte det å øsregne og jeg dro dit alene og sto inni domen. Jeg var tørr! Over meg rant vannet stille over det buede glasstaket, og cobveggene fikk stå i fred :) :) :) Det var et stort øyeblikk! Har ventet sånn på det. Nå blir domen komplett.

 

Takk til dere som følger bloggen, som kommenterer på den og sender meg mail. Jeg blir så inspirert, ydmyk og glad av tilbakemeldingene deres.

 

 

5 kommentarer

catarntsen

26.08.2012 kl.23:28

Spennende! :) Når er domen og huset planlagt å stå ferdig?

Ingrid Marie

26.08.2012 kl.23:35

catarntsen: Det har vi ingen plan på :) Vet ikke hvor lang tid det tar før alt er ferdig, men vi flytter inn så snart vi kan sånn at vi kan fortsette å jobbe med huset sammen, hver kveld, etter at vi har lagt ungene ;)

catarntsen

26.08.2012 kl.23:58

Kult prosjekt :) gleder meg til å se det ferdig :)

anonym

27.08.2012 kl.20:31

Så bra det blir! Det er så morsomt å titte på gamle blogginnlegg, for da ser jeg hvor stor framgang dere har gjort. Nydelig utsikt! En velfortjent utsikts-titte-pause fortjener dere virkelig, for dere har gjort en enorm jobb! Å, skulle virkelig ønske jeg kunne stå der inne, i den lune domen, og høre regnet tromme. Ååå, dere er så heldige som får visualisert det :D

Ingrid Marie

28.08.2012 kl.08:46

Tusen takk <3 Du får komme å oppleve det en gang det høver seg :)

Skriv en ny kommentar

hits