Halvveis i workshopen


Her blandes det cob hele dagen!


De to i sofaen der gjør ingenting.

Kombinasjonen tømmer og cob er skikkelig koselig!


Litteratur om permakultur og naturlig bygging deles flittig rundt matbordet :)


Mange glade mennesker! Jeg er så glad i dere alle :) Herlige folk!


Janne og Alberto baker :)


Tømmer, cob og Ruben


Janne <3


Stampe, stampe, stampe, stampe...med smil og dans :)


Masse god mat, koselig bord og nydelig nydelig selskap <3


Det mest magiske jeg har opplevd på lenge. Sophie Kvam lokket over 20 cobbere inn i skogen med vakre toner fra celloen sin...det ble en trolsk og vakker opplevelse som rørte flere enn bare meg til tårer :)


Leire, leire og atter leire


Strømmen legges inn av vår elektrikervenn Jan Egil


Har du sett så lokale, friske, sunne og vakre byggematerialer? Og så gratis da :) Disse stråene, inni cob, kan formes til sterke hyller eller trappetrinn.


Innerveggene tar form. Det er en gledesfull opplevelse å se huset oppstå..jeg er så takknemlig og føler meg så utrolig heldig som får oppleve dette.

 

Workshopen støttes av


 

Sees snart :)

 

 

 

4 kommentarer

Ellen

22.07.2012 kl.23:36

Hei! Så inspirerende å se byggeprosjektet dokkers! Æ var m på permakulturkurset ifjor og skulle være m i år-nå innser æ kor dumt d var å ikke komme på andre del som å mangla, men d passa dessverre ikke! Har veldig lyst å komme å se - drømmer om et liknende hus, men trodde ikke d var mulig i vårt klima. Dokker e bare helt rå. Når planlegger dokker å flytte inn?

-Ellen

Ingrid Marie

23.07.2012 kl.01:01

Ellen: Hei :) Så artig, men da får du komme å se/hjelpe til en dag! Vi har ingen plan for innflytting, koser oss med prosessen og så får vi se når vi blir ferdige :) I vårt klima er naturhuset perfekt..vi trenger den ekstra varmen, den forlengede sommersesongen, fravær av vind og regn gjør også at vi enklere og tryggere kan bygge nettopp et cob hus :)

23.07.2012 kl.13:19

Hei Ingrid og Benjamin :-)

Dette kan bare sies med få ord: E e superimponert!!! Dokker e utrulig tøff som setter igang et slikt prosjekt. Det virker bare helt genialt hele opplegget. Va neom tomta her på lørdag, og blei såå rørt av innsatsen og energien som alle avgir. Førr et fantastisk felleskap :-)

Leste jo først innslaget som var i avisa samme dag, så da blei e så nyskjerrig at e tok hunden me me og gjækk te Mårnes. D hær mått bærre sjåes :-)

Bloggen er suuuper. E bi å fortsætt og følg me. E sååå spent på korsn det bli utsjåanes ætterkvært, både utvendig og innvendig. Dokker må bærre fortsætt å oppdater og informer. Det e kjæmpespennanes og interessant.

Ønska dokker masse løkke tell videre :-)

Klæm fra Hege

Ingrid Marie

23.07.2012 kl.18:40

Tusen tusen takk, speseilt for å SE hvor genialt konseptet er. Det betyr at du har en grunnleggende forståelse og evne til å se permakultur, og det gjør meg så glad! Vi legger til rette et hjem som gir oss mulighet til å være late ;) Bare nyte tiden sammen med familien og kose oss med hagen og dyrene. Det skal lite til å varme det opp, holde det varmt og vi slipper å vanne eller gjødsle vekstene som gir oss masse masse mat helt av seg selv. Vi slipper å jobbe så mye som vi ellers måtte ha, fordi huset gir oss gratis øko mat og lav strømregning.

Takk for fine ord ellers også ;) Kom gjerne innom flere ganger. Vi trenger hjelp i ny og ne også, med cob byggingen. Du er velkommen til å delta!

Takk for lykkeønskninger, de gjør oss sterkere!

Skriv en ny kommentar

hits