Snart bygger vi i midnattsol

Etter endt 3 ukers ferie ble svært lite gjort i Benjamins arbeidsuke, men etter at ny friuke startet fra mandag av har det gått radig! Innerveggene blir nok ferdig reist iløpet av uka. Dette bildet ble tatt i går kveld nærmere kl 24.00, så lyst som vi har det hele natten nå, er lange kvelder i tomta ingen problem lenger.

 

Gjesterommet


Benjamin gjør nattearbeid, men smiler fortsatt :) Han er ofte her hele dagen, fra ni på morgenen til sent på kveld.

Må bare dele litt hesteglede :) Her er jeg sammen med Diamant, en 4 år gammel Tennessee Walking horse, som jeg leker med (en horsemanship filosofi, man leker med hesten, istede for å "jobbe"). Jeg har han på for i 1 år, og får jeg råd og lyst til å kjøpe han vil jeg det. Han er utrolig glad i mennesker, kommer ikke nær nok! I bakgrunnen står åringen Valentin, han er min venninne og nabo Christines nyeste "familimedlem" ;) Diamant og Valentin er de yngste i flokken, og de leker mye med hverandre.

 

Workshopen i juli

Det begynner å fylles opp på worshopen, men vi har fortsatt noen ledige plasser. Vi har vært så heldige å få økonomisk støtte til workshopen fra Aktiv Ungdom. Aktiv ungdom gir støtte til ungdomsprosjekter gjennom prosjekttypemet Ungdomsinitiativ. Deres formålet er å fremme ungdoms kreativitet, virkelyst og initiativ. Aktiv ungdom støtter lokale, nasjonale og internasjonale prosjekter av og med ungdom, slik at deres ideer kan settes ut i livet.

Bildet er fra i fjor sommer da vi testet ut lokal leire etter Benjamins worshopeventyr i Danmark. Vi gleder oss utrolig mye til workshopen! Den vil gå for seg mer eller mindre på engelsk, da ikke alle snakker norsk.Solardome er helt i siste liten, de kommer 1 juli og begynner oppsettingen av domen. Vi blir så vidt ferdige før workshopen! Skulle noe av glasset mangle, får vi henge opp presenninger om det skulle komme regn. Programmet for workshopen er under utarbeidelse i disse dager :)

Nå håper vi på en fin sommer, og masse permakultur under bare bein og mellom varsomme hender!

 

7 kommentarer

Naviana

25.05.2012 kl.13:44

Vi gleder oss <3

Ingrid Marie

25.05.2012 kl.13:50

Naviana: Vi også <3 Til å dele denne uken med akkurat dere herligheter!

°Vinterperle°

25.05.2012 kl.18:25

Hvor er det man kan melde seg på kurs? :)

Ingrid Marie

25.05.2012 kl.18:30

Vinterperle: Til meg, på mail :) ingridmarie@live.com

Arthur

29.05.2012 kl.14:01

Wonderful! It's all coming together, Ingrid. I relate to Benjamin's smile.. building and gardening can last all day, but it's fulfilling and joyful work. Still wish so much to be at the workshop.. but only hope at this point. Blessings!

01.06.2012 kl.16:24

Tillykke med at I er kommet så langt med byggeriet! Det ser fantastisk ud! Og hvor er I kommet langt! Held og lykke fortsat, håber det bliver en super god sommer, hvor I når rigtig langt med byggeriet. Mange kærlige hilsner, Line (som var på cobkursus med Benjamin sidste sommer i Danmark - og som selv bygger cobhus i Danmark til næste år :-). Se: http://friland36.blogspot.dk/ )

Ine Marie

29.06.2012 kl.08:34

Wow! dette var veldig spennende, har kjørt forbi på mårnes flere ganger og sett denne flotte hesten og lurt på hvilken rase det var og hvor den tilhørte! Så gikk jeg nettopp på google å søkte på hvor man kunne få kjøpt tennessee walking horse i norge så kom bloggen din øverst i søkelisten. veldig morsomt :)

Skriv en ny kommentar

hits