Grunnmuren ferdig


Her kommer glasoporen! Den laget av resirkulert glass, er veldig lett og blir ikke våt. Ungene syns det er veldig morsomt å leke i den, og enda morsomere akkurat da traktoen kommer! (Ja, vi er bevisst avslappede foreldre).På dette tidspunktet har rørleggeren vært her, og glasoporet fordeles jevnt med masse god hjelp fra naboer, barn og voksne. Spesielt takk til Stian og Sebastain (nabogutter) som virkelig har gjort en innsats!


Svigerfar Helge kommer med armeringsjern :) Han har virkelig hjulpet oss mye, og jeg mistenker han for å fortsette med det.

 

Ole Martin (min søsters kjære) hjelper også til, gjerne helt til mørket faller på. Her demonstrerer han en ekte fysioterapeuts styrke og balanse, så naboguttene blir stum av beundring :) Toppen av domen vil bli over 3 meter høyere enn toppen av denne planken.


Glasoporen er ferdig fordelt og komprimert med hoppetusse.


Benjamin støper inn sluk i garasjen. Han er veldig flink til alt dette, jeg holder meg foreløpig hovedsakelig til grønnsakshagen og barne- og hestepass :) Cobingen vil jeg nok derimot delta mye i.Armering er lagt, og vannbåren varme legges.


Betongen fordeles, Benjamin sammen med sitt søskenbarn John-Arne. Naboen hjalp også til, og onkelen min :) Det har vært så mange spesielle "tilfeldigheter" i prosessen så langt...alt passer så utrolig godt! Vi fikk NØYAKTIG nok betong, på dråpen, til å dekke hele grunnmuren, med de to betongbilene som kom. Likens var det med plast og streng til å binde fast rørene. Akkurat så mye som vi behøvde, hverken en for mye eller lite! Tegn på tegn, på at alt er nøyaktig som det skal være :)


Ferdig! Nå skal vi bare ta oss en velfortjent kort pause mens betongen stivner, et par dager.

Til deg som følger oss, og syns prosjektet er spennende og ønsker oss alt godt - vi er så takknemlig og glad for å ha dere med oss.Velkommen innom når som helst i byggeprosessen for å se.

 

 

 

3 kommentarer

catarntsen

30.04.2012 kl.18:18

Spennende å følge med :)

°Vinterperle°

30.04.2012 kl.21:38

Ååh, så gøy å se ungene leke slik^^

23.07.2012 kl.00:39

Det er et fantastisk projekt i har gang i (-;

Skriv en ny kommentar

hits