Veien og det runde hullet tar form

 

Her går det framover, desember til tross. En så mild og snøfatting høst og vinter kan jeg ikke huske å ha opplevd, med det er da soleklart: Mother Nature is on our side! :D Arbeidet med å grave tomten og lage veien kunne ikke blitt utført nå om vi hadde frost og snø, så vi er veldig takknemlige.

Familien inspiserer framgangen 4. søndag i advent :) Den store steinen som kom fram i gravingen av hullet skal jeg ta vare på, og bruke som klatrestein til barna i hagen.

 

Her ser man veien som kommer inn og det runde hullet. Vi støtte på fjell, noe som var en gledelig overraskelse selv om vi må sprenge litt. Nå vet vi at huset og domen ikke vil synke/stige i forhold til hverandre. Det må dreneres grundig med grøft fra under huset og ned til havet, det renner en del vann i grunnen her.

 

Denne grøfta skal drenere bort vannet

 Jordtypene sorteres i hauger slik at vi lettere kan bruke materialene senere. Denne haugen har ren sand, som er fin til cobbing :)

 Her sitter min unge fetter, Arthur på toppen av en haug med matjord :) Han er snill, klok og en usedvanlig talentfull skuespiller med en lysende framtid! Han spiller i "Halvbroren" som vil vises på NRK på nyåret. Jeg er så takknemlig for å være født i en så kunstnerisk og kreativ familie :)

 


Jeg syns det er fascinerende å se på lagene med jord og sand, de sier oss noe om vår fortid. Lurer på hvor gammelt hvert lag er, og hvordan landet og livet så ut og var her i de ulike epokene.

 


Mannfolk... de må jo selvsagt undersøke maskinene ;)

 

Until next time, God jul!

2012 blir større enn vi tror :)

Ønsker alle god helse, klare tanker og kjærlige følelser!

 

4 kommentarer

elin festvåg eilertsen

18.12.2011 kl.19:40

Dette blir helt

unikt, vi er så imponert over deres mot og vilje til og følge deres hjerte og tro. Vi følger dere med glede og spenning :)

Desiree

19.12.2011 kl.09:54

Hei! Så spennande prosjekt dere har på gang. Er glad og takknemlig for at en venninne viste veien til bloggen deres.

Varm klem fra Desiree sørfra

Carina

19.12.2011 kl.17:37

Så spennende!!!

Michelle Eilertsen

27.12.2011 kl.11:45

Så spennende. Her skjer det virkelig noe):

Skriv en ny kommentar

hits