Familien Hjertefølger introdusert

Benjamin har vært en ukes tid i Danmark på cob workshop. Jeg var hjemme med våre tre små søte, kloke rampunger og vår nye vakre pusunge SilkeSara, som er en villkattbaby som ble født under huset vårt. Benjamin har lært mye og møtt herlige mennesker, og han snakket (til en avveksling) som en foss da han kom hjem :) De som arrangerete cob kurset var begeistret for vårt naturhus prosjekt, og mente at cob vil være det beste byggematerialet til huskroppen i et naturhus. Benjamin fikk også en fin gjeng velvillige deltagere til vår workshop der, og de skulle følge bloggen vår. Men de etterlyste en introduksjon av vår familie, så her kommer den!

Her ligger vår sønn Gabriel Amadeus å koser seg på pappas mage i grønnsakshagen på tomta. Gabriel er 4,5 år, og er en sterk sjek i sinn og skinn.

 

 Her har de alle tre sovnet i bilen på tur til Bodø :) Gabriel (4,5) , Aron (1,5) og Julia (snart 7 år).

 Dette er yngstemann Aron Leander som undersøker løvetannfrøene i enga utenfor (det foreløbige) huset vårt. Han en mammas delige Arongull, født hjemme og et skikkelig naturbarn som går i kjøleskapet å henter seg avocado og hvetegress, mmm!

 3 nakne barn som koser seg i 27 varmegrader på tomta :) Vi tilbringer mye tid her! Vårt eget Space of Love <3Og her har vi Fru Hjertefølger selv!

 

Julia Madeleine og SilkeSara <3
Matlaging og sunn vegetarmat er noe som står mitt hjerte svært nært. Jeg elsker å lage mat! Spesielt baking. Dette er fra en picnic vi hadde på tomta :)

 

 
Benjamin og jeg har vært gift i 4 år og kjærester i 9 år. Vi har vokst opp som naber og venner, og Benjamins søster Christel har alltid vært en av mine aller nærmeste venninner, så vi har kjent hverandre godt så lenge vi har levd. Og nå er vår livsfilosofi og våre interesser de samme, vi leser samme bøker, samtidig, og snakker om dem underveis - og vi har samme drøm og plan for framtiden: en bæredyktig, jordnær livsstil som er i harmoni med jorden og menneskene rundt oss.


4 kommentarer

Naviana

24.07.2011 kl.01:09

Så utrolig koselig å høre litt om familien din... dere virker bare så utrolig herlige! <3 Fine, fine, fine... Og så gøy å høre at mannen din har vært på cob-byggekurs. Håper på å kunne gjøre noe lignende snart. *mange klemmer* Skal skrive til deg på fb snart!

Ingrid Marie

24.07.2011 kl.20:44

Naviana:

Tusen takk, så hyggelig at du syns det :)

Og ja, han har nok koset seg utrolig mye på cob kurs, han snakket som en foss (for en gangs skyld) da han kom hjem, det finnes så mange flotte, kunnskapsrike mennesker i denne verden nå. Fantastisk at ildsjelene sprer sin kunnskap og erfaring!

Magdalena

16.02.2012 kl.13:12

Utrolig fin og koselig familie som lever et fantastisk livsstil!

Liv Lolland

07.08.2013 kl.14:36

Nydelig presentasjon,full av varme,respekt og kjærlighet.

Skriv en ny kommentar

hits